yozgat poşet imalatı

Yozgat Poşet İmalatı

Yozgat poşet imalatı yaptırmak istiyorsanız sizlere deneyimli ekip ve kadrolarımızla hizmet vermekten mutluluk duyarız. Baskılı poşet ürün modellerinin tümünde firmamıza Taha Ambalaj imalat ve üretim yapmaktadır. Poşet fabrikamız bünyesinde istediğiniz tüm özelliklerde poşet imalatı yapmakta ve Yozgat ilindeki adresinize göndermekteyiz. En uygun fiyatlar, birinci kalite poşet hammaddesi, üst düzey işçilikle sizlere üretim sağlıyoruz. Adresinize teslim poşet siparişi için hemen bizlere ulaşabilirsiniz.

Yozgat imalattan poşet için uzmanı ile çalışın

Yozgat Baskılı Poşet İmalatı

Yozgat baskılı poşet için marketlere, mağazalara, gıda ve tekstil sektörü başta olmak üzere her alanda hizmet vermekteyiz. Firmanızın, işletme ve dükkanınızın tüm ihtiyaç duyduğu poşet modellerinde imalattan sizlere çözüm üretiyoruz. Tüm baskılı poşet modellerimizde yüksek işçilik ve üretim kalitesi sunuyoruz. Poşet firmamız Yozgat dahil Türkiye genelinde bir çok ile poşet gönderimi yapmakta ve geniş bir hizmet ağına sahip firmadır. Yozgat poşet imalatı için iletişim numaramızdan firma uzmanlarımızla görüşebilir en hızlı çözümü hemen poşet firmamızdan alabilirsiniz.

Yozgat Market Poşeti İmalatı

Yozgat Market poşeti üretici firmasıyız. Market ve bakkallar için atlet poşet, hışır poşet modellerinde mini boy, küçük boy, orta boy, büyük ve battal boylarda üretim yapıyoruz. Atlet poşetlerin yanı sıra hışır poşet ve rulo poşet imalatıda yapıyoruz. Marketinizin logosunu, iletişim bilgilerini, duyuru ve ilanlarınızı dilerseniz poşet üzerine işleyebilmekteyiz. Tek yön baskı yada çift yönlü baskı yapabilmekteyiz. Yozgat poşet imalatı tüm poşet gruplarında olduğu gibi market poşetleri içinde firmamız en uygun toptan poşet fiyatları olanaklarını 2019-2020 yılı içinde sizlere sağlamaktadır.

Yozgat Poşet imalatında en hızlı hizmet

Yozgat Mağaza Poşeti İmalatı

Yozgat mağaza poşeti için yumuşak saplı, el geçmeli, takviyeli poşetler ve bez çanta modellerimizde imalat yapmaktayız. En sık kullanılan yumuşak saplı ve takviyeli poşetler olup tüm ürünlerde olduğu gibi tüm ebat ve boylarda imalat ve üretim yapıyoruz. Mağazalarda sürekli poşet ihtiyacı bulunan alanlardan biri olup en ideal çözüm toptan alım yapmaktır. Taha ambalaj genelde toptan alımlarda üretim yapmakta olup minimum 10kg ve üzeri siparişlerde imalata geçmektedir.

Yozgat poşet imalatı için sizlere en hızlı ve etkili üretim ve imalat sunan firmaların başında gelmekteyiz. Hemen istek ve taleplerinizi ekibimize iletiniz. Sizler için aynı gün klişe tasarım ve uygulama hazırlanacak olup tarafınıza en uygun fiyat teklifi iletilecektir.

 


Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir